De infrarood sauna: voordelen van een infraroodcabine

Mens sana in corpore sano

De Romeinen wisten het al. Een lichaam heeft meer nodig heeft dan een goeie schrobbeurt op zijn tijd. Een beetje verwennerij mag best en het komt tenslotte ook de mentale gezondheid ten goede.

Zeker vandaag kunt u zo’n extraatje goed gebruiken. U leeft tegen turbotempo en heeft nood aan momenten van rust en herbronning. Een van de fijnste manieren om u weer snel wel in uw vel te voelen, is een relaxerend warmtebad met infraroodstralen.
Hét neusje van de zalm? Een infrarood sauna van Health Mate®, de pionier in infrarood-technologie.

De Health Mate infrarood sauna doet méér

Health Mate heeft resoluut gekozen voor de Tecoloy® stralingselementen: deze genereren namelijk een bewezen bereik van 6.340 nanometer. Dit zijn dus infraroodgolven die zorgen voor de therapeutische werking of “deep level therapy”.

Bij 6.340 nanometer brengt de infraroodstraling microscopisch kleine watermoleculen in ons lichaam in beweging en hierdoor ontstaat warmte. Dit zorgt voor een doorbloeding van elke cel in ons lichaam. De helende werking van de infraroodstraling begint: pijn aan spieren en gewrichten verdwijnt, cellen vernieuwen zich en ons immuunsysteem krijgt een boost. Dit is Health Mate ten top!

Ontdek daarnaast ook de medische voordelen van een infrarood sauna.