De beste detox kuur is een natuurlijke detox

Ons lichaam neemt voortdurend toxische stoffen op die, via de gewone weg (darmen, lever, nieren), ons lichaam niet kunnen verlaten. Gevolg: we voelen ons moe, uit balans, neerslachtig, krijgen last van overtollige kilo’s die we maar niet kwijt raken, allergieën, astma enzovoort.

Een geweldige boost door een natuurlijke detox kuur

Detoxen kun je in principe op veel manieren. Door sapjeskuren te volgen, te vasten, darmspoelingen te doen of pillen en poedertjes te slikken. Maar één van de meest efficiënte en makkelijkste manieren om te ontgiften, is door te zweten. Door alle afvalstoffen gewoonweg uit te zweten, geef je je immuunsysteem een geweldige boost.

Het lichaam ontgiften op natuurlijke wijze

De meest eenvoudige en natuurlijke manier om je lichaam te ontgiften en al die schadelijke stoffen uit je lichaam te verwijderen is door te zweten. Voldoende lichaamsbeweging is niet voor niets de basis van een gezonde levensstijl. Als je zweet door te bewegen, raak je niet alleen vet en overgewicht kwijt, het helpt je ook om toxines die zich kunnen ophopen, kwijt te raken. Het is een natuurlijke detox en reiniging. Het helpt je spijsvertering te verbeteren en het optimaliseert de bloedsomloop.

Een infraroodsauna is effectief en comfortabel

Maar niet iedereen is sportief aangelegd. Sommigen krijgen te maken met kwalen die de lichaamsbeweging beperken of zelfs quasi onmogelijk maken. In dat geval is een Health Mate infraroodsauna een effectief en comfortabel detox alternatief dat voor iedereen toegankelijk is.

Een infraroodcabine biedt dé beste detox kuur

Dokter Sherry A. Rogers, lid van het American College of Allergy, Asthma and Immunology en bekend van haar bestseller ‘Detoxify or Die’, zweert bij infraroodsauna’s als dé beste detox bij uitstek: “De enige manier waarop je lichaam vanzelf schadelijke stoffen afvoert, is door te transpireren. Je kunt gaan joggen, sporten, in de tuin werken… Maar makkelijker én beter meetbaar is een infraroodsessie, omdat die veel effectiever én ook comfortabeler is.

De infraroodcabine biedt de beste detox kuur.