Onze klanten vertellen over hun Health Mate ervaringen !

Je hebt last van rug- of nekpijn na een ganse dag in een belastende houding op het werk. Je gewrichten voelen stram aan na een lange werkdag in het gure weer. Of langdurige stress bezorgt je rugpijn. Daardoor raak je uitgeput en heb je weinig energie.

Met een Health Mate infraroodsauna kan je die pijn verzachten op een natuurlijke manier.

Dat zeggen wij niet.  Dat zeggen onze klanten die hun ervaringen met Health Mate opschreven en ons laten meegenieten van de weldoende werking van de infrarood sauna bij hun thuis. De reviews over hun infrarood sauna zeggen nog het beste hoe hun levenskwaliteit verhoogde dankzij de Health Mate infraroodcabine.

Ik heb mijn cabine van Health Mate al 15 jaar!

Ik heb ze gekocht enerzijds omdat ik problemen had met mijn longen en anderzijds als puur relax-moment. Nu nog is het een ritueel. Een paar keer per week, als ik thuis kom van het werk, nog voor het aperitief, een half uurtje tot 3 kwartier me-time.

Zaaaalig, en mijn aperitiefje smaakt dan nog eens zo lekker 😊.

Ik ben er zo tevreden van dat mijn beste vriend, de Louis, vorige maand ook een cabine heeft aangeschaft!

Toen wij naar Comfort Company gingen om een nieuwe matrasbeschermer te kopen voor ons waterbed, stonden daar infraroodcabines in de showroom. Luc heeft ons toen alle info gegeven.

Omdat ik, Nancy een zwaar rug patiënte ben, ben ik met die info naar mijn huisarts, neurochirurg en mijn arts van de pijnkliniek gegaan en hen hier over geraadpleegd. Zij zeiden allen dat het voor mij zeker opportuun zou zijn om deze cabine te gebruiken.

Het is niet alleen goed voor het fysieke aspect maar ook voor het mentale. In de cabine geniet ik volop van de warmte en lees of luister ik via bluetooth naar mijn favoriete muziek. Wij maken dan ook veelvuldig gebruik van deze cabine. Zelfs mijn echtgenoot geniet hier enorm van.

Ik raad het ten stelligste aan om deze cabine te gebruiken voor mensen zoals ik en het is zeker de investering meer dan waard. Het werkt heel therapeutisch en ben er heel tevreden van.

Intro open bedrijvendag ; Hier kregen we te horen dat er een testruimte was om een cabine uit te testen. Ik kwam met nek en rugklachten en voelde toch al een beetje beterschap. We hebben een cabine van Health Mate Puurs in onze wasruimte sinds november. Ik ga 2 of 3 keer per week in de cabine. Nekklachten veroorzaakt door stress verdwijnen snel. Mijn vriendin zegt dat ik er als een nieuwe man uit kom. Ik heb ook regelmatig pijn in m’n rug. Na een half uurtje in de infraroodcabine is die pijn meestal al een heel stuk minder. Een Health Mate infraroodcabine is zeker een aanrader om in huis te hebben. Het is een investering in uw welzijn voor het leven.

Ik ben heel tevreden over onze infraroodcabine: Ik zeg dan tegen mijn partner ik kruip in mijn huisje. Dit geeft mij rust een goed gevoel, werkt heel ontspannend en ik geniet van de aangename warmte. Meestal blijf ik er een halfuurtje in 2 of 3 x per week. Hoe geniet ik van dit moment? Een kruiswoordpuzzel met een muziekje op de achtergrond of ik lees een goed boek. Liefst maak ik hier s’ avonds gebruik van omdat het mij een goede nachtrust bezorgt.
Ik raad het iedereen aan!

Hallo ,
Wij hebben onze infra cabine van september 2018.
Plaatsing was top en proper geleverd.
Uitleg correct gegeven.
Bijna dagelijks gebruik ik cabine omdat ik chronisch pijnpatient ben.
Sport bijna dagelijks.
Tot de dag van vandaag super tevreden over mijn cabine.
Als ik tot rust wil komen, cabine in,zalig.
Ben zeer tevreden klant.

Ik ben zeer tevreden omdat het een meerwaarde geeft aan mijn gewrichten. Het geeft een zalig gevoel. Ik gebruik de cabine 2x per week.
Ik had gelezen over de meerwaarde in een reclame boekje, dit besproken met mijn dokter die hier zeer positief op reageerde.
Bij deze geef ik een voorkeur aan iedereen die last heeft van pijnen veroorzaakt door reuma, knieprothese, heupen, schouder, rug…

health mate sportsauna

We gebruiken hem gemiddeld 3 keer per week, juist voor het slapen en het geeft ons een heerlijk gevoel, vooral in deze koude maanden.
We genieten vooral ook van dat halfuur “me-time”, gezellig, in de warmte, met een boek.

Een aanrader…

Marc Herremans health mate getuigenis

Marc ‘Ironman’ Herremans voorstellen, hoeft wellicht niet meer. Hij werd 2-voudig Belgisch kampioen olympische afstand triathlon, 4de in de Ironman van Australië, 6de in de Ironman van Hawaï en werd in 2002 door de Belgische sportpers uitgeroepen tot sportpersoonlijkheid van het jaar. Door een fietsongeval raakte hij verlamd, maar dat gaf hem tegelijk de drive om door te zetten. Marc bleef trainen en won in 2006 de Ironman van Hawaï in de handcycle-divisie.

Marc: “Door mijn verlamming heb ik vaak last van mijn rug en heb ik veel spierspasmen en spierpijn. Zonder mijn infraroodsauna van Health Mate zou ik wellicht pijnstillers nodig hebben en veel meer kine, maar dat hoeft nu niet. Mijn dagelijkse infraroodsessie houdt mijn spieren soepel en laat me toe mijn training op te drijven. Vooral in de aanloop naar een wedstrijd is mijn Health Mate infraroodsauna onmisbaar. Het is mijn natuurlijke pijnstiller!”

Nick Nuyens health mate getuigenis

Wielrenner Nick Nuyens stopte begin 2015 met koersen. Tijdens zijn profcarrière was zijn Health Mate-sauna onmisbaar.

Nick: “Mijn lichaam zag tijdens trainingen enorm af. In mijn zoektocht naar een manier om het herstel van mijn spieren te optimaliseren, kwam ik terecht bij de infraroodsauna’s van Health Mate.
Ik ondervond dat ik sneller recupereerde waardoor ik de trainingsintensiteit nog kon opvoeren. Fysieke en mentale vermoeidheid verdwenen in mijn infraroodsauna. Health Mate levert topkwaliteit en topservice. Bovendien garanderen ze een levenslange garantie. Dat is dus zorgeloos genieten!”

sportsauna health mate

Wielrenner Jurgen Van den Broeck heeft spijt dat ie zich pas sinds kort een infraroodsauna heeft aangeschaft.

Jurgen: “Ik heb begin dit jaar een infraroodsauna van Health Mate gekocht. Had ik dat maar eerder gedaan! Tijdens de voorbereiding op het wielerseizoen heeft mijn infraroodsauna me geholpen om mijn trainingssessies lichter verteerbaar te maken. Vooral als je je in ons klimaat moet voorbereiden, doet het extra deugd om na een lange, koude en vaak natte rit te relaxen en je spieren weer door en door op te warmen.”

Katrien Pauwels health mate getuigenis

Katrien Pauwels is 9-voudig Belgisch kampioene kunstschaatsen en nam in de jaren 80 twee keer deel aan de Olympische winterspelen. Competities doet ze niet meer, maar ze geeft nog wel les aan gevorderde schaatsers.

Katrien: “Ik ging vroeger weleens naar een gewone sauna, maar dat was toch niet hetzelfde. Je moest de verplaatsing maken, je afspraak respecteren… Sinds ik thuis zelf mijn infraroodsauna van Health Mate heb, is er een nieuwe wereld opengegaan. Ik kies zelf mijn saunamoment, neem m’n favoriete muziek mee en ik kan me écht ontspannen.
De infraroodstralen doen enorm deugd aan mijn spieren – als schaatser gebruik ik ze allemaal! – en ook mentaal kom ik tot rust. Het is tegelijk een moment van afzondering en bezinning.
De warmte in een gewone sauna is bijna ondraaglijk, het is ‘afzien’. Mij krijg je er alleszins niet meer in. In mijn infraroodsauna is het ‘genieten’. Ik neem er 2 à 3 keer per week de tijd voor. Liefst ‘s avonds, als een ritueel voor het slapengaan. En geloof me, ik ben zo rustig en ontspannen na zo’n saunabeurt dat ook de kwaliteit van mijn slaap veel beter is!”