Kan een infraroodcabine buiten?

Wist je dat de infraroodsauna’s van Health Mate ook buiten gebruikt kunnen worden?
Het is wel zo dat ze (ook bovenaan) niet waterdicht zijn afgewerkt. Bijgevolg dienen ze beschut tegen de regen geplaatst te worden. Dit kan onder een pergola ( beschermd tegen de slagregen ), maar ook in een tuinhuis of poolhouse.

Bij Health Mate-Puurs (= Comfort Company) hebben we echter ook een professionele beschermende cover ontworpen waarbij je het front kan openritsen. Hierdoor kan de cabine overal buiten geplaatst worden. Op deze manier kan je de infraroodcabine van Health Mate ook buiten gebruiken.

Eén van onze klanten zocht een oplossing die het mogelijk maakte om een infraroodcabine buiten op zijn balkon te plaatsen, want hij woont in een appartement. Door de beschermende cover, die op maat werd gemaakt van zijn infraroodcabine, werd dit een feit zoals we in onderstaande foto’s kunnen zien.

Wil je met eigen ogen zien hoe we dit hebben opgelost. Kom dan gerust eens langs in onze showroom.
Wij hebben een infraroodcabine buiten opgesteld staan, compleet met beschermende cover.

Wil jij ook een infrarood sauna buiten of overweeg je de aankoop van een Health Mate infraroodcabine? Maak hiernaast een afspraak: zo hebben we alle tijd om met jou te bespreken waar jij precies nood aan hebt en hoe we jou hiermee kunnen helpen!